Svan Logo nastao je kao plod dugogodišnje hrvatsko-norveške suradnje u poslovnoj edukaciji. Naš tim predavača predstavljaju hrvatski i norveški stručnjaci sa Norveške škole za ekonomiju i poslovnu administraciju u Bergenu, jedne od najprestižnijih poslovnih škola u Norveškoj. Uz veliko teoretsko znanje oni posjeduju i praktično iskustvo iz rada sa različitim norveškim i hrvatskim kompanijama. Svojim klijentima nudimo edukaciju temeljenu na vodećim poslovnim idejama iz područja strategije i marketinga.

Neke od tema koje obrađujemo:

  • poslovno vođenje (leadership)
  • poslovno odlučivanje (organisational decision making)
  • upravljanje brandovima (brand management)
  • reklama i promocija (advertising and promotion)
  • organizacijsko učenje (organisational learning)

Uz opću edukaciju i treninge, nudimo i tzv. «tailor made» treninge prilagođene individualnim potrebama svake kompanije.

mr. sc. Ratka Jurković, direktorica Svan consulting

Ratka Jurković

Završila je ekonomski fakultet u Zagrebu te magisterij u Norveškoj i na Oxfordu.

U poduzetničkim vodama je više od 15 godina, usvajajući prva poduzetnička iskustva još kao tinejdžerica u obiteljskoj tvrtki svojeg oca, što je kasnije rezultiralo i  stvaranjem vlastitog konzultantskog biznisa.  Posjeduje višegodišnje konzultantsko iskustvo iz područja „mekih“ menadžerskih vještina (tehnike donošenja odluka u organizacijama, vođenje sastanaka, poslovno vođenje, motivacija zaposlenika, timski rad i grupna dinamika) za hrvatske tvrtke i javne institucije. Uz konzultantsku djelatnost, radi na međunarodnim i domaćim projektima, izvodi „train the trainers“ programe i individualni coaching za menadžere i poduzetnike.

Radi kao predavač na hrvatskim i gostujući predavač na stranim sveučilištima te poslovnim školama (Norveška, Belgija, Nizozemska, Njemačka, Latvija) gdje predaje poslovnu etiku, ekonomiju, poslovno vođenje i multikulturnu komunikaciju.

Autorica je i koautorica  više knjiga i priručnika iz područja poduzetništva, menadžmenta, donošenja odluka i komunikacijskih vještina. Objavljuje stručne članke u vodećim hrvatskim poslovnim časopisima kao što su Poslovni savjetnik, Lider, Poslovni dnevnik, Business.hr.

mr. sc. Irene NygårdsvikIrene Nygårdsvik

Članica je upravnog odbora Skandia banke, najveće internet banke u Norveškoj, zadužena za marketing.

Mr. Nygårdsvik je u svojoj karijeri radila kao marketinški konzultant u konzultantskoj kući Deloitte & Touche te kao direktorica marketinga u nekoliko norveških internet start-up tvrtki i marketinških agencija.

Mr. Nygårdsvik stručnjak je za komunikaciju, reklamu (advertising), osobito za netradicionalne načine reklamiranja, te propagandne stereotipe. U suradnji sa američkim sveučilištem Yale i Norveškom školom za ekonomiju i poslovnu administraciju predaje na izvanrednim poslovnim studijima u Bergenu predmet dijaloga kao komunikacije.

Mr. Nygårdsvik je doktorand marketinga pri Norveškoj školi za ekonomiju i poslovnu administraciju u Bergenu.

dr. sc. Leif Hem

Leif Hem

Direktor prestižnog MBA programa iz Upravljanja Brandovima, pri Norveškoj školi za ekonomiju i poslovnu administraciju u Bergenu. Dr. Hem radi i kao istraživač na Norveškom institutu za ekonomiju i poslovnu administraciju te kao izvanredni profesor iz područja upravljanja brandovima, marketinga, reklame i promocije na Norveškoj školi za ekonomiju i poslovnu administraciju u Bergenu.

Dr Hem vodeći je norveški marketinški specijalist, osobito u području reklame (advertising) i upravljanja brandovima (brand management) sa preko više od 50 objavljenih članaka u stručnim i ostalim publikacijama. Osnivač je i tzv. branding škola, korporativnih programa dizajniranih za vodeće norveške kompanije kao što su Rieber i Mills (prehrambena industrija), Sparebanken Vest (banka), Hansa (pivo i voda).

Skidanje (right click, save as):

Tisak o nama: